Direct contact? Bel: 036 - 536 74 44

Home > Algemene Tandheelkunde

Algemene Tandheelkunde

Gebit ID is een tandartspraktijk waar alle tandheelkundige specialisaties zich onder één dak bevinden. Een moderne kliniek waar u als klant volledig wordt ontzorgd. Wij vinden het belangrijk dat jong en oud met een ontspannen gevoel en zonder angst naar de tandarts gaan!

Preventieve tandartsbehandelingen

Bij Gebit ID wordt veel aandacht besteed aan het voorkomen van tandvleesproblemen en gaatjes. Daarom is het mogelijk om halfjaarlijkse controles in te plannen waarbij we uitgebreid preventief onderzoek doen. Daarnaast worden er bij Gebit ID op indicatie & afhankelijk van uw persoonlijke situatie röntgenfoto's gemaakt van uw gebit.

Ontstekingen in uw mond

Niets is vervelender dan pijn en last door een vervelende ontsteking in uw mond. Bij Gebit ID doen we uiteraard ons uiterste best om dit soort ontstekingen te voorkomen. Maar helaas is een wortelkanaalbehandeling of paradontitis behandeling soms niet te voorkomen. In dat geval doen wij er alles aan om uw behandeling zo pijnloos mogelijk te laten verlopen.

Implantaten, kronen en protheses

Gebit ID is gespecialiseerd  in het plaatsen van kronen en bruggen op uw eigen tanden en kiezen. Het maken en plaatsen van (gedeeltelijke) gebitsprotheses behoort ook tot ons werkgebied. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van kronen, bruggen en protheses op implantaten. Voor het plaatsen van de implantaten werken wij samen met zeer deskundige implantologen die gevestigd zijn in Huizen en Amsterdam

Dit zeggen onze klanten over Gebit ID

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Sietaram, G.L. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering