Direct contact? Bel: 036 - 536 74 44

Home > Beoordelingen

Klanten van Gebit ID aan het woord

Benieuwd naar hoe onze klanten de tandartsbehandelingen van Gebit ID ervaren? Lees dan de onderstaande beoordelingen om een indruk te krijgen van onze werkwijze en de resultaten die wij leveren!

22 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.4/10
10/10
Toegevoegd op 5 januari 2018

Mijn voortand brak op vrijdag ochtend, ik heb direct gebeld met mijn tandarts en kon diezelfde dag nog bij haar terecht. Ze heeft duidelijk de verschillende opties toegelicht en een helder en goed advies gegeven. Twee uur later verliet ik de praktijk met een volledig gerestaureerde voortand. Je zag er echt niets meer van. Extra pluspunt was dat de behandeling pijnloos was. Ik merkte dat zij dankzij haar heldere informatieverstrekking mijn angst wegnam. Ik raad haar iedereen aan.

Bouke
10/10
Toegevoegd op 4 januari 2018

Tandarts sietaram is een fantastische tandarts,niet alleen is zij erg vriendelijk maar ze is ook een kundige arts! Ze weet waar ze het over heeft en geeft je een gedegen advies waarbij je een weloverwogen beslissing kan nemen ! Ik ben blij dat zij mijn tandarts is , ik durf Mn gebit volledig aan haar te vertrouwen! Ze is eerlijk en oprecht ,technisch erg goed en haar praktijk voldoet ook aan alles! Dank voor de goede zorgen! Nooit meer een andere voor mij!

Anoniem
10/10
Toegevoegd op 3 januari 2018

geweldig stel mensen, met hart voor zaak en patient/client...Kan haar alleen maar aanraden: heldere diagnose, simpele uitleg over behandeling, de te maken kosten en tijdspanne..

Gita & Crew
10/10
Toegevoegd op 4 oktober 2017

Zeer vriendelijk en goede uitleg van behandeling.

Anoniem
9/10
Toegevoegd op 18 augustus 2017

Tandarts Sietaram is vooral goed in het uitleggen en bespreken van opties. Gedurende een behandeling meldt ze precies waar ze op dat moment mee bezig is.

Anoniem
10/10
Toegevoegd op 3 augustus 2017

Deskundige tandarts, doet haar werk goed. Zeer tevreden.

Anoniem
10/10
Toegevoegd op 3 augustus 2017

Ik had veel pijn en durfde niet naar de tandarts tegaan. Uiteindelijk bij Gebit ID geweest en de tandarts wist mij ten eerste gerust te stellen waardoor ik de behandeling aandurfde. Alles is goed en wel verlopen. Zij verdiende echt een bloempje voor haar werk. Wat ik ook heb gegeven

Christophe
10/10
Toegevoegd op 3 augustus 2017

Er was een stukje van mijn vulling los en mijn tandarts was op vakantie dus moest ik heel snel langs een andere tandarts. Ik kwam uiteindelijk bij gebitid terecht, heel snel. Ik werd warm ontvangen en op een geven moment toen ik in de behandelstoel zat werd alles goed uitgelegd. Wat een top service. Nogmaals bedankt.

Usha
10/10
Toegevoegd op 28 juli 2017

Heel professioneel en keurig volgens afspraak.

Anoniem
10/10
Toegevoegd op 28 juli 2017

Heel professioneel. Altijd volgens afspraak en vriendelijk personeel.

Anoniem