Direct contact? Bel: 036 - 536 74 44

Home > Beoordelingen

Klanten van Gebit ID aan het woord

Benieuwd naar hoe onze klanten de tandartsbehandelingen van Gebit ID ervaren? Lees dan de onderstaande beoordelingen om een indruk te krijgen van onze werkwijze en de resultaten die wij leveren!

22 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.4/10
10/10
Toegevoegd op 25 juli 2017

Werd door mijn buurvrouw deze tandarts aanbevolen. Nou, heb er geen spijt van. Heldere uitleg, meteen stappen gezet en heb ondertussen mijn gebit weer aardig op de rit gekregen. Ook fijn dat de tandarts rekening houdt met het beschikbare budget!

Anoniem
10/10
Toegevoegd op 30 mei 2017

De beste tandarts die ik ooit heb meegemaakt. Luistert goed, analyseert, denkt na, overweegt en komt dan met een oplossing of weloverwogen alternatieven die ze bespreekt en uitlegt.Terzake deskundig. Kan ook goed haar grenzen aangeven en verwijst ook rustig door voor een second opinion. Ik ben uiterst tevreden.

Anoniem
10/10
Toegevoegd op 19 oktober 2016

Luistert heel goed en is altijd vriendelijk, neemt altijd de tijd en geeft veel informatie wat er gaat gebeuren, goeie kwaliteit, nooit last gehad!

Anoniem
9/10
Toegevoegd op 21 februari 2016

Duidelijke communicatie, warme benadering van de tandarts. Mondhygiëniste is ook zeer professioneel. Van tevoren duidelijk ingelicht over de reden van een behandeling.

Anoniem
4/10
Toegevoegd op 18 november 2015

Mijn ervaring bij deze tandartsenpraktijk is zeer teleurstellend. In het begin was ik wel te spreken over de tandarts, maar ik heb mijn mening helaas drastisch moeten bijstellen. Het is zeer moeilijk om afspraken in te plannen, omdat de agenda van de praktijk altijd te vol zit. Verder is het personeel totaal niet klantvriendelijk en wordt er niet geluisterd naar de patiënten.

Anoniem
9/10
Toegevoegd op 6 december 2014

Ga al jaren nar dezer tandarts met zoon; voorbeeld functie voor mijn zoon (na vele poetsinstructies) en nu studeert hij zelf voor mondzogkundige

Chaar
10/10
Toegevoegd op 4 juni 2014

Ik ben zeer tevreden. Ze overlegd en legt uit wat ze doet. Is erg vriendelijk en zeer bekwaam. Door haar rust voel je je zelf ook rustig.

W. van Eijs
9/10
Toegevoegd op 28 mei 2014

Mevrouw Sietaram bekijkt de gehele mond en let ook goed op de kwaliteit van het tandvlees. Ze heeft mij diverse tips gegeven waardoor ik na jaren van tandvleesproblemen daar nu veel minder last van heb. Ze is vriendelijk en geduldig (ook met de kinderen). Het enige punt wat ik wel eens als nadelig heb ervaren is dat ze erg perfectionistisch is (wat een pluspunt is meestal) maar daarom veel zorg wil aanbieden.

Anoniem
9/10
Toegevoegd op 28 mei 2014

Mijn ervaring met deze praktijk is zeer goed tot uitstekend. Je word op een rustige manier professioneel geholpen er wordt meer dan voldoende tijd zowel voor als na de behandeling besteed met voldoende feedback vragen. Ook een toekomst prognose wordt gegeven. De manier van benaderen is discreet en zeer deskundig maar ook kritisch. In vergelijking met mijn voorgaande praktijk is dit een verademing.

Anoniem
9/10
Toegevoegd op 12 maart 2013

Zeer professionele behandeling, neemt de tijd om alles goed uit te leggen, voor het eerst een tandarts die modern, grondig en zo zorgvuldig te werk gaat. Een collega tandarts.

Anoniem