Direct contact? Bel: 036 - 536 74 44

Home > Blog > Onzichtbare uitneembare beugel

Onzichtbare uitneembare beugel

Onzichtbare uitneembare beugel

Kunstenares Mia Leijnse schildert haar behandeling

Gelukkig Nieuwjaar!

Gebit ID luidt het nieuwe jaar in met onze oudste klant, kunstenares Mia Leijnse (79 jaar). Mia wordt door onze Gebit ID tandarts Sietaram behandeld met de uitneembare onzichtbare beugel en zij besloot de tandarts te schilderen. Lees hieronder over Mia’s ervaring;

"Als oudste van haar cliënten heb ik Git voor een moeilijke opgave gesteld. Het rechtzetten van mijn weliswaar sterk doch lelijk gebit. Git vond het echter een uitdaging die ze wel wilde aangaan. We besloten tot het plaatsen van de uitneembare onzichtbare beugels. Hoewel we nog niet klaar zijn, ben ik nu al enorm enthousiast over het voorlopige resultaat.

Omdat ik Git goed vond passen in de serie ‘Zorgverleners’ (8 werkstukken), heb ik haar ook geschilderd. In dat werk en in de andere zeven geef ik de (be)handeling van de zorgverlener weer, waarbij de focus bij Git ligt op haar toegewijde aandacht. Door kleurgebruik wil ik bovendien de interactie tussen ons laten zien.

Voor wie meer van mijn ‘Zorgverleners’ of ander werk wil bekijken, geef ik hier mijn website."
schilderijenmialeijnse.nl