Direct contact? Bel: 036 - 536 74 44

Home > Blog > Tandarts Almere Tevreden Klant

Tandarts Almere Tevreden Klant

Tandarts Almere Tevreden Klant

Zoek je een tandarts, bij wie je niet de zoveelste patiënt bent, maar waar persoonlijke aandacht voorop staat? Zoek dan niet verder. Na wat omzwervingen en ervaringen met tandartsen in Almere en omstreken, kwamen we nu bijna 12 jaar geleden terecht bij de toen net geopende praktijk van Gitanjali Sietaram. Dat bleek een zeer goede keuze. Al tijdens ons intake gesprek merkten we dat deze tandarts ontzettend enthousiast is over haar vak. Zij gaf ons het vertrouwen dat de zorg voor onze gebitten bij haar in goede handen zou zijn. Dit vertrouwen bleek terecht.

Behandelingen

Behandelplannen worden vooraf besproken, waarbij een begroting wordt gemaakt van de te verwachte kosten. Daarbij houdt Gitanjali zoveel mogelijk rekening met de budgetten van de verzekering, je medische geschiedenis en denkt mee over de planning. Daarnaast blijft ze ons verbazen over haar unieke geheugen voor persoonlijke details.

Naar de tandarts gaan is voor niemand een feest. Maar Git is in staat om je zoveel mogelijk op je gemak te stellen. Ook bij lastige ingrepen. Geen haast, patiënt en resultaat staan voorop. In de afgelopen jaren heeft zij bewezen uitermate vakkundig en accuraat te werken. Onze gebitten krijgen de maximale aandacht en zijn weer gezond!

De ontspannen sfeer blijft niet alleen beperkt tot de tandarts zelf. Ook bij de mondhygiëniste ben je in vertrouwde handen.

Dat onze kinderen die inmiddels zelfstandig wonen & ook nog steeds patiënt van de praktijk zijn, geeft aan dat deze vertrouwde praktijk het kleine zetje in de rug geeft om je gebit de aandacht te geven die het verdient.

- Ton en Wil Kassenaar