Direct contact? Bel: 036 - 536 74 44

Home > Blog > Tevreden Klanten

Tevreden Klanten

Van de beste tandarts van Almere

Onzichtbare beugel effect"Sinds 8 jaar ben ik client bij tandartspraktijk Gebit Id in Almere. Ik werd daar zo aardig behandeld dat mijn angst voor de tandarts flink is gezakt. Omdat ik een angst had voor tandartsen was het voor mij ook lastig om wat aan mijn gebit te doen.

Na 30 jaar rond lopen met een gebit wat schots en scheef in mijn mond zat, heeft Gitanjali mij erop gewezen dat daar iets aan te doen is. Snel, pijnloos, en wat voor mij belangrijk was… onzichtbaar!

Ik had geen zin in meters lange staaldraad in mijn mond, maar ik wilde toch weer breeduit kunnen lachen. Dat kon. Er werd mij uitvoerig uitgelegd wat er stond te gebeuren, alles was heel duidelijk, waardoor ik de stap genomen heb.

Er waren 40 bitjes nodig die elke twee weken verwisseld dienden te worden om tot een schitterend eindresultaat te komen. Het klonkt geweldig, alleen was ik nog wel wat sceptisch. Maar goed, gewoon doen. Bitje 1 begon goed, je voelde dat er van alles in je gebit aan het schuiven was. Stom genoeg gaf dat een lekker gevoel, er werd gewerkt daar binnen. Het idee dat ik een klein jaar later een stralende lach zou hebben was een heel prettig gevoel. Maar dat was nog niet alles.

Omdat je een bitje minimaal 22 uur in je mond moet hebben om zo het hele traject goed te doorlopen, waren er ook nog eens weinig momenten om te snoepen. Het is immers een heel gedoe om je bitje uit te doen, een koekje te nemen, je gebit weer te reinigen om vervolgens je bitje er weer in te doen. Dus dat laat je al snel staan. Met als gevolg dat ik ook nog eens 10 kilo in dat kleine jaar aan gewicht ben verloren.

Ik ben zelfstandig ondernemer en tijdens de hele periode heb ik veel met klanten om de tafel gezeten, en niemand heeft wat in de gaten gehad dat ik een beugel in mijn mond had zitten. Totaal onzichtbaar! Je hebt af en toe het gevoel dat je slist maar dat is meer omdat je er zelf oplet, terwijl niemand dat opvalt. Gedurende de hele periode heeft mijn tandarts het hele proces goed in de gaten gehouden, alles verliep voorspoedig en op 3 februari was het zover. Mijn laatste bitje mocht in, mijn tanden stonden toen al recht maar… mijn laatste twee weken gingen in…

Eindelijk na al die jaren je glimlach te bedekken was het zover, mijn gebit stond weer recht en was ik 10 kilo lichter. Ik voelde me als een heel nieuw persoon.

Dank je wel Gitanjali dat je mij hier op gewezen hebt."

Michel Pleiter 44 jaar