Direct contact? Bel: 036 - 536 74 44

Home > Cosmetische Tandheelkunde > Bleken

Uw tanden bleken door Gebit ID voor witte tanden

Ons gebit verliest zijn mooie witte kleur door het ouder worden. Daarnaast kan de manier waarop we leven, eten en drinken er ook voor zorgen dat onze tanden steeds minder wit worden; denk hierbij aan het gebruik van koffie, thee, rode wijn, sigaretten en sommige soorten medicatie. Heeft uw gebit ook zijn mooie witte kleur verloren? Geen zorgen, bij Gebit ID kunt u uw tanden professioneel en veilig laten bleken. Zo heeft u binnen no-time weer witte tanden en een stralende glimlach.

Neem contact op

Veilig tanden bleken bij de tandarts

Tanden bleken is niet schadelijk voor uw gebit, mits het professioneel wordt uitgevoerd door een specialist zoals Gebit ID. Er worden (vooral via internet) allerlei doe-het-zelf producten aangeboden voor het bleken van de tanden. Deze producten werken vaak niet effectief of hebben net niet het juiste bestanddeel erin zitten om het gewenste resultaat te leveren. Tegenwoordig rijzen de bleekshops als paddenstoelen uit de grond. Belangrijk om te weten is dat als er geen gediplomeerde tandheelkundige professional aanwezig is er geen bleekgel met waterstofperoxide gebruikt mag worden. Hierdoor wordt er in bleekshops vaak een bleekmiddel gebruikt dat weinig zichtbaar resultaat oplevert.

gebit-id-stralende-lach-wit-gebit-almere

Veilig tanden bleken bij de tandarts zoals Gebit ID is daarom aan te raden in verband met de gezondheid en veiligheid van uw gebit. Maar, ook voor het daadwerkelijk bereiken van het gewenste resultaat!

Professioneel tanden bleken; aanpak van Gebit ID

Voordat wij uw tanden bleken, wordt uw gebit van tevoren beoordeeld door onze Gebit ID-expert. Er wordt met name gekeken of er geen gaatjes of gevoelige, blootliggende tandhalzen aanwezig zijn. Daarnaast bekijken we eerst of we aanslag en tandsteen van het gebit moeten verwijderen. Vervolgens wordt er een afdruk genomen van uw gebit voor het maken van op maat gemaakte bleeklepels. Het voordeel van het laten maken van bleeklepels is dat u na een tijdje uw tanden weer opnieuw zelf kunt bleken. Tijdens een vervolgafspraak ontvangt u een luxe thuisbleek kit met ruim voldoende bleekgel en de instructies voor gebruik.

gebit-id-mondhygiene-tanden-bleken-almere

Wilt u ook witte tanden en een stralende lach?

Laat uw tanden veilig bleken door tandartspraktijk Gebit ID voor witte tanden en een stralende glimlach. Het team van Gebit ID volgt alle informatie op het gebied van tandheelkunde op de voet en werkt volgens de meeste actuele hygiëne protocollen. Dankzij onze professionele bleek behandeling hoeft u zich dus geen zorgen meer te maken over uw glimlach. Uw gebit is bij Gebit ID in veilige en deskundige handen.

 


Afspraak maken met Tandartspraktijk Gebit ID AlmereAfspraak maken met Gebit ID Almere

Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend. Op maandag tot en met donderdag van 8.15 's ochtends tot 16:30 uur 's middags. Op vrijdag van 9:00 's ochtends tot 17.00 uur 's middags.
Een afspraak maken met tandartspraktijk Gebit ID Almere kan via de telefoon 036 - 536 74 44 of ons contactformulier.

Neem contact op