Direct contact? Bel: 036 - 536 74 44

Home > Mondhygiëne

Mondhygiëne in Almere door Gebit ID

Goede mondhygiëne is dé basis voor een gezond en stralend gebit. Goede mondverzorging begint bij uzelf door uw gebit dagelijks goed te reinigen. Dit doe je door uw gebit tweemaal per dag goed te poetsen, flossen en stokeren. Het is goed om met regelmaat naar een mondhygiënist te gaan om de gezondheid van uw mond op peil te houden c.q. te verbeteren. De mondhygiënist van Gebit ID kan het risico op eventuele gaatjes op tijd detecteren en/of tandvleesproblemen voorkomen én verhelpen. Zo heeft u bijvoorbeeld geen last meer van een slechte adem of bloedend/pijnlijk tandvlees.

Neem contact op

Waarmee kan onze mondhygiënist u helpen?

U kunt bij de mondhygiënist & preventie assistent van Gebit ID terecht voor :

  • Het voorkomen én/of verwijderen van tandsteen, aanslag (tandplak) op de tanden
  • Het voorkomen én/of verhelpen van bloedend tandvlees
  • Het voorkomen én/of verhelpen van pijnlijk tandvlees
  • Het voorkomen van teruggetrokken tandvlees
  • Het verhelpen van een slechte adem

gebit-id-gezond-gebit-tandvlees-almere

Onze aanpak; een professionele gebitsreiniging

De bovenstaande problemen/klachten kunnen worden voorkomen én verholpen door middel van een professionele gebitsreiniging, uitgevoerd door een specialist. Door gebruik te maken van effectieve technieken en moderne apparatuur zijn wij van Gebit ID in staat om een professionele gebitsreiniging & mondhygiëne instructie van uitstekende kwaliteit te leveren.

Waarom hoogwaardige mondverzorging via Gebit ID?

Gebit ID doet er alles aan om uw mondgezondheid positief te beïnvloeden. De mondhygiënisten en preventie assistenten van Gebit ID volgen alle informatie op het gebied van tandheelkunde op de voet en werken volgens de meeste actuele hygiëne protocollen. Bij Gebit ID staat een gezond en stralend gebit centraal en wordt veel aandacht besteed aan het voorkomen van tandvleesproblemen en gaatjes. Dankzij de hoogwaardige mondverzorging via Gebit ID leg je een goede basis voor een gezond gebit, dat vrij is van problemen.


Afspraak maken met Tandartspraktijk Gebit ID AlmereAfspraak maken met Gebit ID Almere

Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend. Op maandag tot en met donderdag van 8.15 's ochtends tot 16:30 uur 's middags. Op vrijdag van 9:00 's ochtends tot 17.00 uur 's middags.
Een afspraak maken met tandartspraktijk Gebit ID Almere kan via de telefoon 036 - 536 74 44 of ons contactformulier.

Neem contact op

gebit-id-mondhygienst-almere