Direct contact? Bel: 036 - 536 74 44

Home > Onzichtbare beugel voor tieners

Onzichtbare beugels voor tieners
 

Blijf glimlachen met een onzichtbare beugel van Invisalign®

De onzichtbare beugel

  • Uitneembaar
  • Meer comfort
  • Minder pijnlijk

 


Bij Gebit ID begrijpen wij dat het dragen van een beugel ongemak met zich meebrengt. Om het dragen van een beugel zo prettig mogelijk te maken, gebruiken wij daarom de innovatieve onzichtbare beugels van Invisalign®.

De beugels zijn vrijwel onzichtbaar, eenvoudig uitneembaar en zit comfortabel door het elastische SmartTrack-materiaal®. Dit is 's werelds het meest geavanceerde clear alignersysteem, speciaal op maat gemaakt! Op deze manier creëeren we meer comfort tijdens het dragen van een beugel en kun je gewoon hardop lachen en genieten van lekker eten! Zo hebben we al miljoenen mensen aan een nieuwe glimlach geholpen.

De voordelen van een onzichtbare beugel

Uitneembaar

Houdt gemakkelijk uw mondhygiëne op peil en geniet van gebruikelijke eetpatronen.

Meer comfort

Het SmartTrack-materiaal® is comfortabeler en beter afgestemd op de exacte tandvleeslijn.

Minder pijnlijk

De aligners van Invisalign zijn minder pijnlijk dan de ouderwetse metalen beugels.

Intakegesprek aanvragen MAIL ons uw vraag


Is de beugel écht onzichtbaar?

De beugels zijn gemaakt van soepele, doorzichtige kunststof die vrijwel onzichtbaar is. Omdat de onzichtbare beugels exact zijn afgestemd op de tandvleeslijn passen deze perfect over de tanden. De meeste mensen zullen niet eens merken dat u een beugel draagt. Tieners kunnen dus elke dag met vertrouwen glimlachen! Rechtere tanden zorgen voor een zelfverzekerde glimlach en leiden tot minder tandbederf en tandvleesklachten. Een onzichtbare beugel heeft dus een positieve invloed op het zelfvertrouwen én op de gezondheid van de gebit.
 

 

Maak kennis met de onzichtbare beugels van Invisalign®

Transparante aligners van Invisalign® kunnen nu de glimlach van uw tiener vormen met minder pijn, meer precisie en in minder dan 6 maanden als ze in aanmerking komen om de aligners wekelijks te vervangen. Zo kunnen ze ongestoord uitkijken naar hun toekomst!

Snel, effectief en pijnloos

Wanneer de onzichtbare beugel de aanbeloven 22 uur per dag wordt gedragen en  om de 1-2 weken wordt vervangen, is het resultaat van de behandeling al snel zichtbaar! Elke set is op maat gemaakt met toonaangevende 3D-printtechnologie, waardoor de tanden zachtjes en efficiënt in de juiste positie worden geschoven.

MAIL ons uw vraag

De kosten van een onzichtbare beugel

De kosten van een Invisalign®-behandeling worden bepaald door de complexiteit en de duur van de behandeling. Tegenwoordig worden de behandelingen door veel tandheelkundige- en zorgverzekeringen gedekt. Omdat de medische voordelen per polis sterk uiteenlopen, is het raadzaam om het een en andere na te vragen bij uw verzekeraar. 

Ook geïnteresseerd geraakt in een onzichtbare beugel van Invisalign®?

Maak dan direct een afspraak voor een intakegesprek met een van onze specialisten. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een onzichtbare beugel en hoe we een stralende glimlach creëeren!