Direct contact? Bel: 036 - 536 74 44

Home > Onzichtbare beugel voor volwassenen

Onzichtbare beugels voor volwassenen
 

Onzichtbare beugels voor volwassenen bij Gebit ID

De onzichtbare beugel

  • Uitneembaar
  • Meer comfort
  • Minder pijnlijk

NÚ GRATIS:
INTAKE

Bent u ontevreden met de stand van uw gebit of is er een medische noodzaak? Ook op een latere leeftijd is het mogelijk om een beugel te nemen. Wilt u graag op een effectieve manier rechte tanden, maar vindt u een gewone (slotjes)beugel te veel opvallen? Kies dan voor een onzichtbare beugel van Invisalign®. Met onze moderne Invisalign® beugel zal niemand zien dat u uw tanden recht laat zetten. Door onze ruime kennis en  expertise, kunnen wij het behandeltraject al voor een groot deel vooraf voorspellen. Zo houden wij de kosten zo laag als mogelijk voor u!


De voordelen van een onzichtbare beugel

Uitneembaar

Houdt gemakkelijk uw mondhygiëne op peil en geniet van gebruikelijke eetpatronen.

Meer comfort

Het SmartTrack-materiaal® is comfortabeler en beter afgestemd op de exacte tandvleeslijn.

Minder pijnlijk

De aligners van Invisalign zijn minder pijnlijk dan de ouderwetse metalen beugels.

GRATIS intakegesprek aanvragen MAIL ons uw vraag


Hoe werkt Invisalign?

Voor de behandeling, zullen er foto’s, röntgenfoto’s en digitale scans of een gebitsafdruk van uw tanden worden genomen. Deze gegevens worden gebruikt om een 3D-behandelplan te creëren dat toegespitst is op je eigen persoonlijk situatie in de mond. Nadat je goedkeuring hebt gegeven voor het uitvoeren van het 3D-behandelplan, worden de uitneembare beugels op maat zijn gemaakt door Invisalign. Hierna worden deze verzonden naar onze praktijk. U ontvangt een reeks uitneembare beugels die u elke dag moet dragen en thuis zult vervangen (gemiddeld om de 2 weken). Op gezette tijden komt u bij Gebit ID langs om de vooruitgang te controleren en nieuwe uitneembare beugels  te ontvangen. 

Is de beugel écht onzichtbaar?

De beugels zijn gemaakt van soepel, doorzichtig kunststof die vrijwel onzichtbaar is. Omdat de onzichtbare beugels exact zijn afgestemd op de tandvleeslijn passen deze perfect over uw tanden. De meeste mensen zullen niet eens merken dat u een beugel draagt. Op deze manier kunt u dus elke dag met vertrouwen glimlachen! Rechtere tanden zorgen voor een zelfverzekerde glimlach en leiden tot minder tandbederf en tandvleesklachten. Een onzichtbare beugel heeft dus een positieve invloed op het zelfvertrouwen én op de gezondheid van de gebit.

 

Maak kennis met de onzichtbare beugels van Invisalign®

Transparante uitneembare beugels van Invisalign zetten uw tanden recht met minder pijn, meer precisie en een hoge voorspelbaarheid!. Met Invisalign werkt u lachend toe naar een stralend gebit!

Snel, effectief en pijnloos

Wanneer u de onzichtbare beugel de aanbevolen 22 uur per dag draagt en om de 2 weken vervangt voor een volgende, is het resultaat van de behandeling al snel zichtbaar! Elke set uitneembare beugels is op maat gemaakt met toonaangevende 3D-printtechnologie, waardoor uw tanden zachtjes, efficiënt & voorspelbaar in de juiste positie worden geschoven.

MAIL ons uw vraag

Wat kost de onzichtbare beugel?

De kosten van een Invisalign behandeling worden bepaald door de complexiteit en de duur van de behandeling. Tegenwoordig worden de beugel behandelingen door veel tandartsverzekeringen (gedeeltelijk) vergoed. Omdat dit per zorgverzekeraar en type polis verschilt, is het raadzaam om meer informatie hierover op te vragen bij uw zorgverzekeraar. Door onze ruime kennis en  expertise, kunnen wij het behandeltraject al voor een groot deel vooraf voorspellen. Zo houden wij de kosten zo laag als mogelijk voor u!

Ook geïnteresseerd geraakt in een onzichtbare beugel van Invisalign®?

Maak dan direct een afspraak voor een gratis intake gesprek met een van onze specialisten. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een onzichtbare beugel en hoe we een stralende glimlach creëeren!